5G router

Endelig har vi fået 5G i Damark og nu er det på tide at skifte den gammel 4G router ud, men en 5G kompatibel router.

Måske er du ikke  interesseret i at købe en 5G router gennem et mobilselskab if. tegning af nyt 5G abonnement og vil gerne se hvad der egentlig er på markedet.

Det ser vi nærmere på her.

Mobil 5G router

5G mobilrouterDe populære små routere med batteri, har vundet indpas i DK og det er logisk nok, de er enormt praktiske og ovre i det geniale.
Du kan være på 5G nede i parken med 32 andre og surfe uden strøm, det hele køre på batteri (dog ikke ret længe med 32 på)

Den mest udbredte måde at bruge en mobil router på, er t medbringe den i bilen og sommerhuset, så ungerne kan være online.
Igen brok, bare hurtigt internet som de kender det hjemmefra og I voksne kan stadigvæk også streame en god film til et glas rødvin.

Her er 5G mobil routeren kun endnu bedre end før, dog afhænger det meget af hvor I skal på ferie, da 5G jo ikke endnu er udrullet til hele Danmark.

Tager I et sted hen, hvor der ikke er 5G dækning, vil routeren dog selv finde nærmeste 4G netværk og det vil derfor ikke være direkte langsomt internet i oplever, bare ikke lige 5G.

Køb selv eller få mobilrouter i abonnement

Der er allerede mange modeller på markedet og du kan finde dem i store el-varehuse som f.eks. power og elgiganten.

De koster typisk omkring Kr. 1.000.

Men med lidt snilde kan du faktisk få en mobilrouter med i dit abonnement uden beregning, Yousee har den mulighed netop nu, hvor du selv kan vælge om du vil have en almindelig router (en af de hvide kasser) eller om du vi have en Zylex mobil 5G router med i prisen.

Læs også om 5G dongle usb-stik her

5G router til hjemmet

Huawei 5G routerI Danmark er Huawei et populært produkt og indenfor 5G routere til hjemmebrug er de også yderst populære, ja nærmest de eneste man kan få.

Huawei har lavet en lækker og hurtig router, som du sætter i dit normale strømnet (Der er ikke batteri o) og laver et WiFi netværk i hjemmet, hvorfra du kan koble op p 5G nettet hos din udbyder.

TDC har valgt Huawei til opgaven og som altid løses den uden problemer, det virker bare.

Køber du et 5G abonnement med 1.000 GB data hos Yousee får du en Huawei H122 med i handlen til særpris.

Den giver dig mulighed for at have op til 64 simultant brugere på routeren.

Hos Yousee kan du også få en 5G mobilrouter, du kan tage med i sommerhuset og nok mere interessant BILEN.
Den kan nemlig oplades og har batteri, så man kan være online via routeren uden strøm flere timer.

Huawei H122 koster omkring 4.000 uden abonnement.